Miltä näyttää tulevaisuuden Sompasaari? Tule kokeilemaan Green Kalasatama -sovellusta Loviseholminpuistoon!

< 1

Sompasaaressa kokeillaan syyskuussa lisättyä todellisuutta hyödyntävää Green Kalasatama -mobiilisovellusta, jonka avulla kaupunkilaiset voivat tutkia rakentamisvaiheessa olevan Loviseholminpuiston suunnitelmaa ja lisätä ympäristöön virtuaalisia puita. Kokeilun tavoitteena on tarjota tietoa alueen ajankohtaisista suunnitelmista ja kutsua asukkaat visioimaan tulevaisuuden kaupunkivihreää.

Haemme nyt Kalasataman ja sen lähialueiden asukkaita osallistumaan pilottiin. Kokeiluun voi osallistua kuka vain, mutta alle 13-vuotiailta pyydetään huoltajan suostumus.

Kuinka kokeiluun voi osallistua?

Green Kalasatama -sovellus on ladattavissa omalle mobiililaitteelle App Storessa ja Google Play -kaupassa. Kokeilu toteutetaan Sompasaaren Loviseholminpuistossa tasatunnein seuraavina ajankohtina:

  • Keskiviikkona 15.9. klo 17-20
  • Tiistaina 21.9. klo 17-20

Opastamme sovelluksen käyttöön paikan päällä. Kokeileminen kestää noin 10-15 minuuttia, minkä jälkeen keräämme palautetta sovelluksen käytöstä. Toivomme, että osallistujilla on käytettävissään oma mobiililaite, mutta tarjoamme tarvittaessa tabletin sovelluksen kokeilemiseen. Kokeilu toteutetaan varmistamalla osallistujien turvavälit ja hyvä käsihygienia.

Voit ilmoittautua kokeiluun tällä lomakkeella. Lähetämme tarkemmat ohjeet tapaamispaikasta sähköpostitse ilmoittautuneille.

Mikäli et pääse paikan päälle yllä olevina aikoina, sovellusta voi kokeilla itsenäisesti myös muina aikoina. Voit ilmoittautua itsenäiseksi testaajaksi samalla ilmoittautumislomakkeella.

Kuva ja video: Vesa Laitinen

Kokeilu on osa Forum Virium Helsingin koordinoimaa Healthy Liveable Neighbourhoods -kokeiluohjelmaa ja se toteutetaan yhteistyössä Granlundin ja B.Green-projektin kanssa.

Tallennamme ilmoittautumislomakkeella annettavat henkilötiedot vain kokeilun järjestämiseksi, emmekä käytä niitä muissa yhteyksissä. Kaikki henkilötiedot poistetaan kokeilun jälkeen. Alle 13-vuotias ei voi ilmoittautua kokeiluun ilman huoltajan suostumusta.

B.Green – Baltic Green Urban Infrastructure Planning is co-funded by Interreg Central Baltic Programme 01.02.2020 – 31.12.2022.